Hej hej hallå dagboken

Bebis gör ju inte mycket väsen av sig än. Förutom ta upp min mage, göra mig illamående och trött och göra mig kissnödig TVÅTUSENMILJARDER gånger varje dygn. Helt galet. Känner mig som en gammal gumma när jag måste springa upp mitt i natten. Nåväl! Idag börjar jag friskna till från förkyldningen och det känns himlans bra. Jobb som gäller imorgon med andra ord!

Tänkte bara visa de UNDERBARA tallrikarna jag hittade på Lagerhaus när jag var där sist. Det var rea på rean och de kostade 9 kronor styck. Alla som känner mig kan ju förstå min lycka, när tallrikarna såg ut såhär:

 

Ååååååååh, är KÄR i dem. Så himlans fina! Här hemma äter vi fortfarande på mormors gamla porslin, så det var inte bortslösade pengar. Handlade även ett par nya leggings, med tanke på magen (och hur degig och tjock man känner sig nu) och tre tunikor på rean. Hittade även detta fina halsband på Gina:

Tycker det är jättesött. Det har en lång kedja så det kommer hänga ned långt på tjocka magen sedan. Minns att jag tyckte att det var så fint när jag var gravid sist, så jag ska nog börja samla på mig lite sådana halsband nu :) Just nu är det dags att bege sig iväg för att äta söndagsmiddag! Mys mys!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0