Today I don't feel like doing anything

Idag är vi hemma hos min mor. Jag är sjuk - dunderförkyld. Men något positivt med det är att de tre senaste dagarna har det extrema illamåendet varit lite bättre, även om det ersatts av en allmän dålighetskänsla, typ huvudvärk och trötthet i kroppen. Men förhoppningsvis är illamåendet över nu, eller i varje fall hanterbart. Då skulle jag bli väldigt glad.

På måndag blir det vecka 8+0.


"Bebisen fortsätter att utvecklas i rasande hastighet. Hudveck som ska bilda ögonlock och små örongroddar anläggs. Fostrets ögon sitter fortfarande brett isär men kommer att flytta sig till framsidan av ansiktet så småningom. Nästippen är redan bildad. Med ultraljud kan man se att hjärtklaffarna är utvecklade och luftrör från strupe till lungor är på plats i den nu allt längre överkroppen som samtidigt rätas ut.

För bara ett par veckor sedan var din bebis armar bara små stumpar, men nu har den redan armbågar samtidigt som armar och ben växer allt längre. Antydan till fingar och tår kan också urskiljas." - blimamma.se


Läste även på en annan sida: Din kroppsform har förmodligen förändrats märkbart nu. Brösten kan ha växt så att du behöver en större BH som ger bättre stöd och ditt midjemått kan ha expanderat. Du kanske redan får packa undan favoritjeansen till nästa år. - haha, det stämmer ju bra det i alla fall. Ska försöka fixa en ny BH så fort jag blir frisk igen. Tycker det är sådär. Större bröst = bättre proportioner till den expanderande kroppen förvisso, men redan? Vart ska det sluta denna gång? ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0